-

Elérhetőségek

Zalabaksa Község Önkormányzata

Cím: 8971 Zalabaksa,
Rákóczi út 24.
Telefon:
+36-92-573-430
E-mail:
korjegyzo@zalaszam.hu


Önkormányzat

Zalabaksa településrendezési eszközeinek véleményezési eljárásaZalabaksa településrendezési eszközeinek véleményezési eljárása

 

H I R D E T M É N Y

 

Zalabaksa Község Önkormányzata Képviselő-testülete megindította

a község új településrendezési eszközeinek véleményezési eljárását

 

         A változás célja:        

       Zalabaksa község a település lakóterületeinek és gazdaságának fejlődése érdekében a megváltozott jogszabályokhoz igazítva elkészítette Zalabaksa község új településrendezési eszközeit: a településszerkezeti tervet és a helyi építési szabályzatot, szabályozási tervet.

        A véleményezés módja:

A tervezett módosítással kapcsolatban felvilágosítás kérhető, illetve az elkészült tervdokumentáció ügyfélfogadási időben megtekinthető a Zalabaksai Közös Önkormányzati Hivatalban.

Az érintettek az észrevételeiket, javaslataikat a véleményezési eljárásba, és közölhetik írásos észrevételeiket, javaslataikat, véleményeiket tehetnek.

A véleményt, észrevételeket a polgármester nevére címezve Zalabaksa Község Önkormányzat címére (8971 Zalabaksa, Rákóczi út 24.) postai úton, illetve a korjegyzo@zalaszam.hu elektronikus levélcímre szíveskedjenek megküldeni.

A 314/2012.(XI.8.) Kormány rendelet 29/A. §-a szerinti lakossági fórum a  veszélyhelyzet megszűnésével összefüggő átmeneti szabályokról és a járványügyi készültségről  szóló 2020. évi LVIII. törvény 165 §-ában foglalt szabályokat alkalmazva elektronikus úton történik  a szakmai tájékoztató anyagnak a https://zalabaksa.hu/hu/onkormanyzat/zalabaksa-telepulesrendezesi-eszkozeinek-velemenyezesi-eljarasa/.hu honlapon  történő közzétételével azzal, hogy az észrevételeket és javaslatokat a közzétételtől számított 15 napon belül lehet megtenni kizárólag elektronikus úton a korjegyzo@zalaszam.hu hu  e-mail címre.

 

 A vélemények benyújtási határideje: 2020. szeptember 17-től - 2020. október 2-ig.

Jelen hirdetményt a településfejlesztési koncepcióról, az integrált településfejlesztési stratégiáról és a településrendezési eszközökről, valamint az egyes településrendezési sajátos jogintézményekről szóló 314/2012. (XI.8.) Korm. rendelet, valamint a településfejlesztéssel, településrendezéssel és településkép-érvényesítéssel összefüggő partnerségi egyeztetés helyi szabályairól szóló 11/2017. (VIII.14.) önkormányzati rendelet alapján teszem közzé.       

        Együttműködésüket előre is köszönöm.  

 

Zalabaksa, 2020. szeptember 17.

 

                                                                                                Horváth Ottó sk.

  •  


Csatolt fájl(ok)Vissza az előző oldalra!
Zalabaksa Község Önkormányzata - Magyar