-

Elérhetőségek

Zalabaksa Község Önkormányzata

Cím: 8971 Zalabaksa,
Rákóczi út 24.
Telefon:
+36-92-573-430
E-mail:
korjegyzo@zalaszam.hu


Hirdetmények

BURSA 2024 PÁLYÁZATI FELHÍVÁS 

 

ZALABAKSA Község Önkormányzata a Kulturális és Innovációs Minisztériumával együttműködve kiírja 2024. évre a Bursa Hungarica Felsőoktatási Ösztöndíjpályázatot.

 

A pályázatok benyújtási határideje: 2023. november 3.

 

A pályázatbeadáshoz az EPER-Bursa rendszerben egyszeri pályázói regisztráció szükséges, melynek elérése https://bursa.emet.hu/paly/palybelep.aspx

 

Azok a pályázók, akik a korábbi pályázati években regisztráltak a rendszerben, már nem regisztrálhatnak újra, ők a meglévő felhasználónév és jelszó birtokában léphetnek be az EPER-Bursa rendszerbe. A pályázói regisztrációt vagy a belépést követően lehetséges a pályázati adatok feltöltése a csatlakozott önkormányzatok pályázói részére. A pályázati űrlapot minden évben újra fel kell tölteni!

A személyes és pályázati adatok ellenőrzését és feltöltését követően a pályázati űrlapot kinyomtatva és aláírva a Zalabaksai Közös Önkormányzati Hivatalba (8971 Zalabaksa, Rákóczi út. 24.) kell benyújtaniuk a pályázóknak. A pályázat csak a pályázati kiírásban meghatározott csatolandó mellékletekkel együtt érvényes. A pályázati kiírásban meghatározott valamely melléklet hiányában a pályázat formai hibásnak minősül.

                                                                                  

                                                                                                           Horváth Ottó

                                                                                                          polgármester


Vissza az előző oldalra!
Zalabaksa Község Önkormányzata - Magyar