Elérhetőségek

Zalabaksa Község Önkormányzata

Cím: 8971 Zalabaksa,
Rákóczi út 24.
Telefon:
+36-92-573-430
E-mail:
korjegyzo@zalaszam.hu


Közösségi tér megújítása


Közösségi tér megújítása Zalabaksán

Projekt azonosító száma: 8547473174

Támogatási határozat iratazonosítója: 1639118807

 

Projekt rövid összefoglalója:

A projekt célja, hogy az 1980-as években épült művelődési ház funkciójú épület belső felújításának 1. szakaszak megvalósuljon és a közösségi programok mai kor igényének megfelelő megvalósításához szükséges eszközök beszerzése megtörténjen.

A fejlesztés során az épület belső tereiben végeztünk felújítási tevékenységeket, amelyek az EMVA III. tengely falumegújítás és –fejlesztés felhívására benyújtott támogatási kérelemben nem érintettek.

Elkészült a közösségi rendezvényeknek helyt adó helyiségek falainak festése 998,76 m2 nagyságú felületen, valamint a földszinti nagyobb rendezvényeknek helyt adó helyiségeknél 1,2 m magasan lábazatburkolat készült lécvázra erősítve, I. osztályú borovi fenyőből, 14 mm vastagságban, készre festve, 84 m2 nagyságú felületen.

A rendezvények mai kor igényeinek megfelelő színvonalon való megszervezése érdekében eszközöket (bútorok) szereztünk be, amelyek kisebb és nagyobb, egy időben az épületen belül párhuzamosan megvalósuló rendezvények igényeit is ki tudják elégíteni. Összesen 140 db rakásolható karfa nélküli, és 60 db rakásolható karfás széket, 3 db 2 ajtós zárható szekrényt, és 10-10 db fém lábú, összecsukható, illetve nem összecsukható asztalt vásároltunk, amelyek jól használhatók bármilyen közösségi rendezvényhez.

 

Az építési felújítás és eszközbeszerzést követően „Generációk Találkozója” címmel nyitórendezvényt szerveztünk 2014. október 4-én szakmai és kulturális programmal, amely jó lehetőséget jelentett a település közössége részére a tartalmas kikapcsolódásra és a kapcsolatok erősítésére.

 

A fejlesztés komplex módon segítette a település közösségi rendezvényeinek, programjainak helyt adó művelődési ház felújítását, hosszútávon biztosítja a megfelelő színvonalú működtetést és lehetőséget ad saját rendezvények és külső rendezvények megfelelő fogadására is.

 

Támogatás összege: 9 065 814 Ft

 

Megvalósítás időtartama: 2014. június – 2014. december
Vissza az előző oldalra!
Zalabaksa Község Önkormányzata - Magyar